• MyPassion
Bıldırcın Kebabı

Kullanılan malzemeler:
\r\n5 Adet Bıldırcın
\r\n 50 Gr. Tereyağ
\r\n 20 adet patates
\r\n 1 adet domates
\r\n 1 baş küçük soğan
\r\n 1 diş sarımsak
\r\n 1 adet yeşil biber 
\r\n Karabiber ve tuz 
\r\n
\r\nHazırlanışı:
\r\nBıldırcınların tüyleri yolunur ve tütsülenir. Güzelce yıkanır, süzülür. Sarımsak, karabiber ve tuz eklenir. 25 dakika sonra pişmiştir. Tencereden çıkartılarak mini fırın tepsisine alınır. Halka halinde kızartılan patates, yine halka halinde kesilen domates, biber tepsiye dizilerek pembeleşinceye kadar bekletilir. Bakır tabağa alınarak özenle tanzim edilir. Sıcak servis yapılır.

\r\n

YORUMLAR
Yorum Yapabilmek İçin Giriş Yapın ya da Üye Olun